Technologia żywności i żywienie człowieka - ceny

Technologia żywności i żywienie człowieka - ceny

Technologia żywności i żywienie człowieka - ceny

Studia stacjononarne w uczelniach publicznych są bezpłatne. Z kolei za naukę w uczelniach niepublicznych (prywatnych) oraz na studiach niestacjonarnych w uczelniach publicznych będziemy musieli zapłacić. Ceny na popularnych kierunkach wahają się od 4 tys. zł do 70 tys. zł za pierwszy rok studiów.

Ceny za pierwszy rok studiów na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
Miejscowość
Status uczelni
Forma studiów
stacjonarne niestacjonarne
Uniwersytet Rzeszowski Uniwersytet Rzeszowski stacjonarne:
bezpłatne (limit: 100)
niestacjonarne:
4400 zł
Dowiedz się więcej
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie stacjonarne:
bezpłatne (limit: 45)
niestacjonarne:
5200 zł
Dowiedz się więcej

Źródło: Strony internetowe uczelni (13.06.2024 - 14.06.2024)

Szczegółowe informacje odnoszące się do wysokości opłat za studia, płatności ratalnych, opłat rekrutacyjnych, a także ewentualnych promocji i zniżek znajdziesz na stronach internetowych uczelni klikając powyższy link "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Komentarze (0)