Specjalności | Poziom studiów | Forma studiów |
---|---|---|
Bezpieczeństwo żywności i żywienie człowieka
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Biotechnologia żywności
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Gastronomia z elementami dietetyki
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Inżynieria żywności
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Organizacja produkcji i bezpieczeństwo żywności
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Pracownie laboratoryjne bezpieczeństwa żywności
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Projektowanie produktów akwakultury
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Systemy bezpieczeństwa żywności
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Technologia przetwórstwa ryb
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Towaroznawstwo produktów i techniki opakowaniowe
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Trwa ładowanie wyników, proszę czekać
Artykuł ma charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Politechnika Koszalińska