Specjalności | Poziom studiów | Forma studiów |
---|---|---|
Agrobiznes
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Gospodarka leśna
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne |
Inżynieria żywności
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne |
Menedżer produktów żywnościowych
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne |
Nowe trendy w leśnictwie
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne |
Ochrona roślin
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Produkcja rolnicza
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Technologia mięsa
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne |
Technologia mleczarska
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne |
Technologia produktów roślinnych
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne |
Technologia żywności
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne |
Zarządzanie produkcją
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Żywienie człowieka
specjalność |
I stopnia, II stopnia |
stacjonarne |
Trwa ładowanie wyników, proszę czekać
Artykuł ma charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie